Vinuté perle - Wudy, Jana (Grada, 2017)
Kniha krok za krokem seznamuje se základními pomůckami a materiálem potřebným pro výrobu vinutých perlí - "vinutek". Obsahuje mnoho tipů a upozornění na možné chyby v pracovních postupech.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky