Identifikace a hodnocení významných stromů - Ivo, Machar (Univerzita Palackého v Olomouci, 2023)
Předkládaná metodika je zaměřena na stromy jako živé symboly národní a kulturní identity, a může být velmi užitečným nástrojem zejména v oblasti památkové péče.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Příroda kolem nás