Na co se ptají ženy O mužích - Novák, Tomáš (Grada, 2013)
Zkušený partnerský poradce s humorem a nadsázkou shrnuje typické dotazy, které si kladou ženy o svých mužích. Pokud toužíte nahlédnout do mužské psychiky, abyste konečně pochopila "jehoo" neuvěřitelné koníčky, sklony k nevěře nebo svérázné chování k matce, k dětem, ke tchyni, pak se vám během tohoto stylizovaného rozhovoru mezi ženou a psychologem jistě otevře objevný "vhledd" do světa, kterému se jako bytost s ženským pohlavím musíte učit rozumět. Autor Tomáš Novák je díky své bohaté psychologické praxi průvodcem více než povolaným. Odkrývá stereotypy a klišé našeho uvažování o druhém pohlaví a vyrovnává je nadhledem a snahou o tolik skloňovanou, ale nezbytnou toleranci.
Keywords: Psychologie pro každého