Barbarský vetřelec - Ruby, Dixon (Laser, 2024)
Někdy se věci prostě pokazí. A tak na ledové planetě s těmi nejkrutějšími myslitelnými podmínkami uvízlo dvanáct pozemšťanek. A jasně, já jsem jako na potvoru jedna z nich. Abychom přežili, musíme přijmout symbionty, kteří nám umožní adaptovat se na zdejší podmínky. Bohužel, zrovna můj symbiont je otravný parchant s dohazovačskámi sklony. Proč bych se ale zrovna já měla pářit s největším mimozemšťanem široko daleko?
Keywords: Sci-fi, fantasy