Lymeská borelióza 4., přepracované a doplněné vydání - Bartůněk, Petr (Grada, 2013)
Kompletně přepracované a aktualizované vydání publikace o této u nás nejrozšířenější antropozoonóze. První vydání vyšlo v roce 1996, kdy byl v naší zemi zaznamenán dosud největší počet hlášených případů boreliózy. Kniha vychází z dlouholetých zkušeností předních odborníků z fakultních nemocnic.
Keywords: Interna; Ostatní lékařské obory