Sestry Granvillovy - Una-Mary, Parker (Ikar, 2024)
První díl trojdílné ságy. Píše se rok 1935 a rodina Granvillových si užívá výsad honosného života. Rosie Granvillová a její mladší sestra Juliet jsou uvedeny do londýnské společnosti na extravagantním plese debutantek a od té doby se o nich ve městě mluví. Obě soupeří o to, která z nich se lépe vdá. Bez ohledu na následky. Když se však Juliet zaplete do několika skandálů, ona i Rosie záhy zjistí, že jejich vlivní rodiče úplně všechno ututlat nedokážou. A aby toho nebylo málo, začátek druhé světové války je na spadnutí...
Keywords: Společenské vědy, historie; Historické romány