Co už nikdy nepřebolí - Lucy, Score (Ikar, 2023)
Atraktivní vousáč Knox nejraději žije tak, jak popíjí kávu: sám. Nesnáší drama, a to ani tehdy, když má podobu zoufalé nevěsty na útěku. Naomi však neprchá jen před svou svatbou, do Knockemoutu se vydala taky proto, aby pomohla svému odcizenému dvojčeti - Tině. V tomhle na první pohled drsném městečku se spory řeší postaru... pěstmi a pivem. A většinou právě v tomto pořadí. Škoda že se Naomino dvojče vůbec nezměnilo. Tina nejen že ukradne sestře auto a peníze, ale zanechá po sobě i nečekaný dáreček - neteř, o které neměla mladá žena ani potuchy. Naomi se tak zničehonic ocitne v cizím městě bez jakýchkoli prostředků a s jedenáctiletým dítětem, o které se musí postarat...
Keywords: Romantika, romány pro ženy