Herec a režisér v rozhlase Kapitoly z tvorby Jiřího Horčičky a Josefa Melče - Bojda, Tomáš (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Publikace se zabývá problematikou rozhlasového herectví a rozhlasové režie. Výzkum je soustředěn na tvorbu dvou významných českých rozhlasových režisérů: Jiřího Horčičky a Josefa Melče a jejich vrcholné inscenace vzniklé v období sedmdesátých a osmdesátých let 20. století.
Keywords: Žurnalistika a komunikace