Propedeutika a vyšetřovací metody vnitřních nemocí 2., přepracované a doplněné vydání - Špinar, Jindřich (Grada, 2013)
Druhé, přepracované a doplněné vydání této úspěšné učebnice navazuje na vydání první. Autoři sbírali cenné připomínky k předchozímu vydání zejména od studentů při výuce, a tak vznikla tato nová verze publikace. Kniha obsahuje některé moderní postupy, které se objevily v době od prvního vydání, vypouští některé méně podstatné části textu a zařazuje naopak nové pasáže, důležité i z pohledu didaktického. Obsahuje i více přehledných schémat a některé nové obrázky.
Keywords: Interna