Život naruby, aneb, Nebát se, žít, milovat - Romana, Antonínová (Backstage Books, 2017)
Prvotina je pro všechny, kteří se touží přemístit do dálek v pohodlí svého křesla s knížkou v ruce, ale i pro ty, kteří touží udělat skutečnou změnu ve svém životě a vykročit ze stereotypu zajetých kolejí. Přináší odvahu, nakopnutí vpřed a inspiraci vydat se cestou svého srdce a ve směru svých životních snů.
Keywords: Česká současná beletrie