Poezie umělého světa - Jiří, Materna (Backstage Books, 2016)
Všechny básně v této knize byly automaticky vygenerovány počítačem za pomoci umělých neuronových sítích. Neuronová síť sama o sobě nic neumí a je třeba ji natrénovat pro činnost, kterou má vykonávat.
Keywords: Česká současná beletrie; Poezie