Ztracená koruna - A., K., Mulford (Laser, 2024)
Děj romantické, akcí nabité epické fantasy série Pět korun Okrithu se posouvá na západ, kde mladá faeská válečnice Bri vyšetřuje vraždu královny a zároveň chrání krásnou princeznu, do které se možná zamilovala. Odhodlaná odhalit, kdo zabil západní královnu, faeská válečnice Briata Catullus vyráží na cestu, aby porazila lovce čarodějů a chránila princeznu. Když však dorazí do Západního dvora, věci jsou ještě horší, než se bála. Ledové přijetí ostatních fae je nejmenší z jejích problémů - slyšeli proroctví, že Bri uchvátí korunu svého vládce a rozhodně nechtějí, aby si uzurpovala trůn. Ne, lovci čarodějů jdou po královské krvi a Bri bude potřebovat všechno, co má, aby je udržela na uzdě. Nepomáhá jí ani to, že se jí princezna Abalina Thorne, která stále truchlí nad ztrátou matky, zdráhá důvěřovat a jen kvůli své sestřenici je ochotná dovolit Bri sloužit ve své stráži. Jak hrozba ze strany lovců čarodějů roste, ty dvě jsou nuceny úzce spolupracovat, aby odhalily tajné spiknutí nepřátel. Během toho si princezna uvědomí, že je Bri jednou z mála osob, kterým se dá věřit. Bri je však odhodlaná vydobýt si vlastní cestu a dokázat, že se proroctví spletlo, a tak se krásnou Linou nenechá rozptylovat od boje s lovci. Má povinnosti k princezně, k Západnímu dvoru i ke svému osudu. Ale co povinnost k vlastnímu srdci?
Keywords: Sci-fi, fantasy