Láska v prodloužení - Elena, Armas (Ikar, 2024)
Adalyn Reyesová léta pilovala svou každodenní rutinu - vstát za úsvitu, dorazit do kanceláře, co nejvíce v ten den zazářit a pak se zase vrátit domů. Když se ale video, kde se zcela očividně pere s týmovým maskotem, stane virálním, je vykázána svým otcem (shodou okolností majitelem družstva) do zapadákova někde v Severní Karolíně. Za úkol má vrátit zpátky do sedla místní fotbalisty. Adalyn spřádá velké plány, nepočítala však s tím, že její noví svěřenci trénují v tutu, mají z ní strach, chovají kozy a... jsou to teprve devítileté dívky! A to není všechno. Jejím novým sousedem je Cameron Caldani - brankářská legenda a živoucí záhada. Byl by ideálním pomocníkem, ale osud tomu evidentně nepřeje. Adalyn však ustoupit nemůže. Aby se mohla vrátit domů, musí být úspěšná. Ať už s Camovou pomocí, nebo bez ní.
Keywords: Romantika, romány pro ženy