Teorie lásky - Ali, Hazelwood (Ikar, 2024)
Elsie Hannawayová žije v multivesmíru: mimo svou (mizerně placenou) práci teoretické fyzičky si vydělává ještě jako falešná přítelkyně. Svým klientům dokáže většinou vyjít maximálně vstříc. Pečlivě oddělené světy se však náhle protnou a vše se začne hroutit... Ukáže se totiž, že Jack Smith, otravně sexy zádumčivý starší bratr jejího oblíbeného klienta, je ten chladnokrevný experimentální fyzik, který nejen že zničil kariéru jejího nadřízeného, ale podkopal i pověst teoretiků po celém světě. A právě on zasedá v přijímací komisi MIT a rozhodne o tom, zda Elsie získá své vysněné místo. Dokáže Elsie odolat Jackovu gravitačnímu poli? Nebo by snad měla uvést do praxe zcela nové teorie o lásce?
Keywords: Romantika, romány pro ženy