Moje pravda - Yasmin, Rahmanová (Yoli, 2024)
Blíží se maturita a nejlepší kamarádky Amani a Huda začínají být nervózní. Nejen ze zkoušek, ale i z?budoucnosti. Plachá Amani má na první pohled dokonalou rodinu: úspěšného otce, rozkošného mladšího bratra a matku, která je miluje. Huda naopak vyrůstá u láskyplných pěstounů, kteří právě čekají vlastní dítě. Obě si navzájem závidí snadný život, aniž by si uvědomovaly, že za pozlátkem se skrývají i starosti. Jenže pak Huda zahlédne, jak Amanin otec uhodí její matku a kamarádčino největší tajemství je venku. Potom se rozjede školní blog, který odhaluje osobní životy studentů a na nikom nezůstane nit suchá. Dostane se anonymní autor i k Amaninu tajemství? A dokáže Huda mlčet? Doporučený věk 15+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti