Úkryt v nebesích - Aliya, Whiteley (Laser, 2022)
MÍSTO, KDE MŮŽEME BÝT SAMI. SPOLU.Úkryt v nebesích je hostinec za vysokými zdmi Západního protektorátu. Bezpečné místo, kde se lidé scházejí, aby si vyprávěli příběhy z doby před válkou s Qitou. Ale v bezpečí před čím vlastně?Když Země zaútočila, Quita se bez dalšího okamžitě vzdala. Hostinští Jem a Isley, veteráni z obou stran, sice mají výčitky, ale jen velmi málo jizev. Nečekaná návštěva starého známého přináší připomínku zneklidňující minulosti a vyvolává otázky, které neměly být nikdy položeny. Opravdu lidstvo vyhrálo válku?
Keywords: Sci-fi, fantasy