Láska po španělsku - Elena, Armas (Ikar, 2023)
Catalina opravdu zoufale potřebuje doprovod na svatbu své sestry. Zvlášť když tak trochu zalhala o tom, že má v Americe přítele. Celá rodina i známí teď čekají, až jim ho představí - včetně jejího bývalého a jeho současné snoubenky. Má jen měsíc na to, aby našla někoho, kdo bude ochotný přeletět Atlantik a krýt jí záda. Let z New Yorku do Španělska není zrovna krátký a její rodinu nebude vůbec snadné oklamat. Doprovod jí nabídne dvoumetrový modrooký Aaron Blackford, kolega z práce, který ji jinak věčně rozčiluje. Catalina se souhlasem váhá. Svatba se ale blíží a Aaron se nakonec zdá být nejlepší volbou. A co když mimo kancelář není až tak hrozný?
Keywords: Romantika, romány pro ženy