Léčivé kameny Síla krystalů a posvátné geometrie k uzdravování, ochraně a inspiraci - Foggová, Kiera (Volvox Globator, 2018)
Síla krystalů a posvátné geometrie k uzdravování, ochraně a inspiraci. Ponořte se s touto knihou do světa léčivých krystalů. Sestavte si jednoduchou sadu krystalů a odhalte jejich nádheru a zázračnost. Dozvíte se, které krystaly jsou základní a jak se používají. Autorka Kiera Foggová též přináší 30 obrazců. Jejich posvátná geometrie je odhalena v doprovodných ilustrovaných mapách, díky nimž si můžete tyto krystalové obrazce u sebe doma udělat. Nebo k meditacím jednoduše použijte fotografie. Schéma léčivých krystalů kombinuje sílu mnoha krystalů tak, aby vznikla energetická mapa, která nás nasměruje k našim cílům a působí skutečné a trvalé změny v životě. A co víc, když své úmysly stanovíme skrze opravdu pečlivě vytvořené krystalové schéma, mohou se tyto změny odehrát velice záhy.
Keywords: Alternativní léčení