Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy III - Gynekologie a porodnictví, onkologie, psychiatrie 2., doplněné vydání - Slezáková, Lenka (Grada, 2013)
Doplněné vydání úspěšné učebnice přináší základní teoretické poznatky o příčinách, projevech a léčbě nejčastějších onemocnění v oborech gynekologie a porodnictví, onkologie a psychiatrie s důrazem na potřeby pacientů a plánování a realizaci ošetřovatelské péče.
Keywords: Ošetřovatelství a první pomoc