Behaviorální management ve třídách - Radka, Hájková (Univerzita Palackého v Olomouci, 2026)
Publikace slouží k rozvíjení znalostí a praktických dovedností z oblasti behaviorálního managementu ve školních třídách. Objasňuje, že pravidla ve třídě jsou klíčovým prvkem pro efektivní vedení a organizaci výuky. Pro pedagogy hrají nezastupitelnou roli při vytváření optimálního učebního prostředí, při nastavování respektujícího prostředí a pro podporu pozitivního chování. Publikace je určena studentům učitelských oborů, učitelům a dalším pracovníkům v oblasti školství. Zájemci zde naleznou mnoho užitečných podnětů, rad, příkladů a cvičení.
Keywords: Vysokoškolská pedagogika