David Kozma - Růžový panter - Libor, Kalous (Brána, 2024)
MMA zápasník, který si získal srdce fanoušků. Davida Kozmu provází bojové sporty celý život. V šesti letech začal s judem, chtěl se umět bránit, kdyby měl problém. Tichý kluk z karvinského sídliště dosáhl v MMA na vrchol v organizaci OKTAGON MMA, v jedné z nejuznávanější bojové stáji na světě. David Kozma, rváč v kleci, který jde i za hranu, když je potřeba. Doma je to naopak milující táta dvou dcer a přítelkyně Sáry. Mimo klec nemá rád konflikty, má rád pohodu, miluje svou rodinu a respektuje své rodiče. David Kozma, bojovník se srdcem na pravém místě, chlap, který může být inspirací. Jeho inspirativní autobiografii doplňují fotky jak z rodinného archivu, tak ze zápasnické kariéry.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Sporty