Odyssey One IV: Z temnoty - Evan, Currie (Laser, 2024)
Hluboko v temnotách mezi hvězdami Dresinové sledovali vývoj lidstva a dospěli k jednoznačnému závěru - tak barbarská rasa nemá ve vesmíru co dělat! Odyssey dlouho strážila lidstvo před jeho nepřáteli, ale nyní leží její trosky napříč New Yorkem, opuštěny všemi, jen ne jejím kapitánem. Ovšem blíží se chvíle, kdy bude stará loď muset opět vzlétnout, jinak nebude pro Zemi žádná budoucnost!
Keywords: Sci-fi, fantasy