Otoneurologie a tinitologie 2., doplněné vydání - Hahn, Aleš (Grada, 2015)
Kniha přináší ucelený a aktuální pohled na diagnostiku a léčbu nitroušních onemocnění a jejich symptomů. V mezioborové oblasti otoneurologie a tinitologie se čtenář seznámí s nejnovějšími diagnosticko-terapeutickými postupy.
Keywords: Neurologie; Oftalmologie, ORL