Lední medvídek se jen tak nevzdá - Tanya, Stewnerová (Pikola, 2023)
Lili se musí postarat o osiřelé lední medvídě! A není to vůbec snadné - Nanuk, jak se medvídek jmenuje, je totiž pěkný divoch. Nejlepší by bylo, kdyby se ho ujal lední medvěd, který žije v zoo. Jenže tomuhle starému bručounovi se malý uličník vůbec nelíbí. Pak ale Nanukovi hrozí velké nebezpečí a Lili s Lukášem musí okamžitě jednat...
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky