Na vrcholu - Laurelin, Paigeová (Ikar CZ, 2022)
Sebastianovi ovládají celé město. Pche, dost možná celý svět! Ale já z něj chtěla jen kousek... který nikdy nestačí. Takže když se má šéfka vydala "nalézt sebe samu", chopila jsem šanci za pačesy a vrhla se do prostředí luxusu a výzev. A všechno šlo dobře, dokud jsem nenarazila na něj. Modroočka. Chlápka na vrcholu potravního řetězce. Scotta Sebastiana. Byl to arogantní floutek, playboy a pracháč, jehož rty a jazyk mi nedaly spát. A tenhle člověk mě chce ve své posteli stejně, jako si já přeju v ní skončit. Jenže pokud se to stane, odhalí zdrcující pravdu - jsem podvodnice...