Kubík Šikulík - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2016)
Kubík Šikulík je ten nejšikovnější vynálezce, jakého si jen dokážete představit. Seznamte se s jeho neuvěřitelnými nápady! Každý Šikulíkův vynález má svůj vtipně ilustrovaný a tak trochu bláznivý příběh, který přiláká ke čtení nejen začínající čtenáře.
Keywords: První čtení