Jak naučit psa, aby netáhl na vodítku Rady teriéra Bertíka - Lindner, Ralf (Grada, 2013)
Škube váš pes každou chvíli za vodítko, vleče vás na procházce za sebou směrem, kterým chce on, a nikoli vy? Z venčení je nepříjemná povinnost a pomyšlení na hezké vycházky přichází vniveč kvůli neustálému táhnutí? Nevíte si rady a jen bezmocně sledujete, jak si dělá venku, co chce? Pak byste si měli přečíst tuto knihu. Je plná dobrých rad a promyšlených metod, jak naučit psa, aby se choval tak, jak má. Tyto rady vtipně udílí v těchto věcech nesmírně zběhlý odborník, teriér Bertík. Ze svého psího pohledu nejlépe ví, co psi táhnutím za vodítko svému pánovi vlastně sdělují, prozrazuje, kde se majitelé psů nejčastěji dopouštějí chyb, určuje pravidla, která by měly obě strany dodržovat, krok za krokem mezi nimi buduje vztah plný porozumění. Kniha je plná barevných návodných fotografií a schémat.
Keywords: Chovatelství