Sociální pedagog a jeho role v kontextu potřeb základních škol - Čech, Tomáš (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Kniha reflektuje aktuální poznatky v oblasti sociální pedagogiky a současného stavu v problematice uplatnění sociálního pedagoga ve školním prostředí. Součástí publikace jsou závěry výzkumu zaměřeného na analýzu potřeb základních škol v kontextu uplatnění pozice sociálního pedagoga jako člena školního poradenského pracoviště.
Keywords: Speciální pedagogika