Dva tajemství neudrží - Karen, M., McManusová (Yoli, 2024)
Ellery o tom městečku slyšela dost na to, aby se mu zdaleka vyhnula. Její teta, která v něm vyrostla, v sedmnácti beze stopy zmizela. A před pěti lety tam zavraždili místní královnu plesu. Teď se má Ellery do tohohle města hrůzy přestěhovat k babičce, kterou skoro nezná... První problémy na sebe nenechají dlouho čekat. Ellery ještě ani nenastoupila do školy a někdo už prohlásil letošní absolventské slavnosti za loveckou sezónu. Ples absolventů má být stejně nebezpečnou událostí, jako tomu bylo před pěti lety. A aby vrah dokázal, že to myslí vážně, ocitá se na seznamu pohřešovaných další místní děvče... Je zřejmé, že tohle na první pohled malebné městečko skrývá temná tajemství. Jenže Ellery ví o tajemstvích své. Její matka je má, a stejně tak i babička. A čím déle je Ellery v Echo Ridge, tím si je jistější, že v tomhle městě něco skrývá každý. Tajemství jsou ale nebezpečná záležitost - málokdo si je dovede nechat pro sebe... Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti