Jedovatá stopa - Colleen, Cambridge (Kalibr, 2024)
Další skvělá klasická detektivka pro fanoušky Agathy Christie! V anglických honosných sídlech se o vraždách obvykle moc nehovoří. Mallowan Hall, kde žije Agatha Christie a její manžel Max, je však výjimkou. A zdejší svérázná hospodyně Phyllida Brightová s potěšením zločiny rozebírá se svou zaměstnavatelkou. Když v sousední vesnici na koktejlové party, pořádané pro účastníky prestižní soutěže ve psaní, již organizuje klub slavných autorů detektivek, dojde k vraždě, je to příliš zajímavé a lákavé, než aby jí Phyllida odolala. Ale zároveň v sobě skrývá plno úskoků a nebezpečí, protože každý host zde je expertem na vraždy - a na to, jak ji provést dokonale.
Keywords: Krimi, detektivky