Dáma s prošlou zárukou - Marcela, Mlynářová (Brána, 2023)
Populární autorka řady oblíbených knih s osobitým humorem a nadhledem líčí své názory, zážitky s rodinou a na milované chalupě. Optimismus a dobrou náladu neztrácí ani při jednání s úřady po smrti maminky, i když k tomu musí vynaložit hodně sil. S vervou se pustí do přestavby bytu a energie ji neopouští ani při cestování po milované Šumavě a jiných místech Česka. Život vnímá vždy radostně a snaží se především vidět krásy, které stále nabízí. A dobrou náladou dokáže přinášet radost také svým čtenářům.
Keywords: Humor, satira