Mezi dvěma ohni - Martin, Goffa (Kalibr, 2023)
Když ředitel jedné státní agentury ukončí před očima užaslé asistentky svůj život skokem z okna kanceláře, je to pro všechny z jeho okolí nepopsatelný šok. Jenže tam, kde ostatní vidí prostou sebevraždu, ví detektiv Miko Syrový o okolnostech, které staví celou tragédii do úplně jiného světla. Inženýr David Raška byl totiž jeho dávný přítel. Spolu trávili léta dospívání a spolu také před několika dny zhlédli šokující záběry na anonymně doručeném flashdisku. Záběry, jež by ani jeden z nich raději nikdy neviděl. Byly však ony důvodem Davidovy smrti? Miko se pouští do pátrání, jenže ruce mu brzy sváže zásah z vyšších míst. A stane se tak rychleji, než čekal. Přesto stihne zjistit, že ohňů, které se kolem Davida Rašky v jednu a tutéž chvíli rozhořely, bylo zřejmě víc...
Keywords: Krimi, detektivky