IVF máma z Prahy - Daniela, Šplíchalová (Esence, 2023)
Životní příběh ženy, která bojuje s nespravedlností života a neplodností již řadu let. Kniha o cestě za miminkem plná lásky, ale i smutku. Pro všechny, které se na své cestě nechtějí cítit samy a potřebují přítelkyni se stejným problémem. Pro ty, kteří zvažují umělé oplodnění či IVF podstupují, i pro ty, kteří mají někoho takového mezi blízkými. Pro každou z vás, která prodělala potrat a trápí se. Stránky psané životem, který je tolik náročný, ale přesto krásný.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Rodičovství