Logoterapie Existenciální analýza jako hledání cest - Kosová, Martina (Grada, 2014)
Nalezněte s pomocí této knihy smysluplnou cestu životem nebo ji využijte při doprovázení svých klientů!Publikace vám nabízí nejen orientaci v teoretické oblasti, ale především inspiraci pro každodenní praxi. Autoři rozvíjejí hlavní myšlenku naplnění potřeby životního smyslu. Kniha je cenným průvodcem pro všechny, kdo se setkávají s otázkou: "Jak mohu v dané chvíli a za těchto podmínek udělat ze svého života to nejlepší?"
Keywords: Psychologie odborná