Ivan Poldauf: Sebrané spisy. Svazek III (English papers) - Janebová, Markéta (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Jedná se o třetí - a poslední - svazek kritické edice sebraných spisů Ivana Poldaufa (1915-1984), významného českého lingvisty, anglisty, bohemisty a lexikografa, zakladatele anglistiky na FF UP v Olomouci (působil zde v letech 1949-1961) a později profesora Karlovy Univerzity.
Keywords: Lingvistika