Mám to u pr... Přestaňte se zavděčovat ostatním a žijte svůj život! - Andrea, Weidlichová (Mimochodem, 2024)
Neustále se snažíme všem zavděčit a příliš se spoléháme na očekávání druhých, kteří mají mnohem více názorů než představu o tom, jací skutečně jsme. Ale víme to skutečně my sami? Když se devět lidí vydá na víkend do tajemných hlubin lesa, chtějí najít odpovědi na otázky: Kdo jsi? Kým chceš být? A co byste dělali, kdyby bylo všechno možné? Kniha o kouzlu možností, které se odhalí mezi řádky, jakmile začneme být sami sebou.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání