Ulice slávy - Kate, O´Hara (Ikar, 2023)
Hollywood, 1926. Zvukový film odstartoval v Hollywoodu novou éru. Rodí se nové kariéry, zatímco oblíbené hvězdy němého filmu z dřívějška navždy mizí z pláten. Filmový producent Franz Maynhard bojuje proti rostoucímu tlaku konkurence, ale jeho milé Harriet Caldwellové,hrozí, že ztratí kontrolu nad rejdařstvím, které rodina vlastní.Třetí díl Caldwellovy ságy, která vypráví o počátcích a divokých časech Kalifornie od San Franciska po Hollywood, o osudu bohaté rejdařské rodiny, zrodu éry zvukového filmu, a především o jedné velké lásce.
Keywords: Společenské vědy, historie; Historické romány