Život po smrti. Reinkarnace - Hartwig, Hausdorf (Pragma, 2023)
Zvláštní zážitky na prahu smrti, tak dlouho ignorované, se konečně stávají středem pozornosti moderní medicíny. Co se děje dál poté, co padla poslední nevyhnutelná opona? Existuje onen svět, z něhož třeba vede i cesta zpět? Hartwig Hausdorf, celosvětově proslulý záhadolog, nám objasňuje otázky, jako je tato, z hlediska psychologie a medicíny, náboženství a exaktních přírodních věd. Velice poučné rozhovory s kdysi předním badatelem na tomto poli ho přivedly k závěrům, které jsou znepokojivé i plné naděje zároveň!
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Ostatní