Štěstí aneb Jak je těžké najít chlapa - Freiová, Valerie (Machart, 2011)
Zhruba čtyřicetiletá, svou přirozeností a nadhledem sympatická Aneta časem dospěje k názoru, že život rozvodem nekončí. Za účelem seznámení se proto odhodlá využít novodobou podobu jednoho z nejstarších řemesel - dohazovačství; sama pak třídí adepty a setkává se s případnými muži pro život. Skutečnost leckdy předčí fantazii. Autorka knihy uchopila skutečné zážitky, nepřesolila je, nepřepepřila, zachovala jejich syrovost a připravila k podávání tak, že každé sousto vzbuzuje chuť na sousto další. Žena, která ještě nečetla Štěstí.cz, o hodně přišla. Jednak se nepobavila a nezvedla si spolu s hlavní hrdinkou Anetou sebevědomí, a jednak nezískala algoritmus na životní situaci, která ji může potkat již zítra.
Keywords: Česká současná beletrie