Cestovatel Čenda Buráček a létající bobr - Škrlík, Libor (Bambook, 2013)
Vtipný komiks pro menší i větší děti o cestovateli Čendovi Buráčkovi, s nímž tentokrát zavítáme na Divoký západ mezi indiány kmene Bobrů. Svérázný detektiv Čenda vyřeší nejednu záhadu a díky němu vše dobře dopadne. Další příběhy o pouťové šlamastyce s ježkem Bodlinkou a žížalou Dášou a o námořnickém dobrodružství s pejskem Benoušem určitě všechny pobaví a přinesou dobrou náladu dětem i dospělým.
Keywords: Komiksy