Google poezie: Básně z vyhledávače - Tomáš, Miklica (Backstage Books, 2016)
GOOGLE POEZIE je internetový projekt zaměřený na hledání poezie ve výsledcích takzvaného našeptávače googlovského vyhledávání. Jeho základem je facebooková stránka, již v březnu 2013 spustili Tomáš Miklica a Daniel Poláček coby neoficiální českou variaci amerického Google Poetics. Jak Google Poetics, tak Google poezie fungují nezávisle na společnosti Google.
Keywords: Česká současná beletrie; Poezie