Teorie systémů - úvod do teorie systémů - Klement, Milan (Univerzita Palackého v Olomouci, 2022)
Studijní text je zaměřen na vysvětlení základních pojmů v oblasti obecné teorie systémů.
Keywords: Počítače a komunikace