Cestovatel Čenda Buráček a zlatá bobule - Škrlík, Libor (Bambook, 2012)
Vtipný komiks pro menší i větší děti o vášnivém cestovateli Čendovi Buráčkovi. Tentokrát společně zavítáme do exotických Džunglovic a komáry sužovaného Balíkova, kde se staneme svědky dalších krkolomných dobrodružství a zažijeme také nemálo legrace. Jeden příběh nás zavede na širé moře za námořníkem Mikim a jeho pejskem Benoušem.
Keywords: Komiksy