Krby v interiéru Moderní krbové sestavy - Vlk, Václav (Grada, 2013)
Kniha známého autora popisuje moderní systémy krbového typu, osazené prosklenou topnou vložkou. Pomůže čtenáři zorientovat se v problematice i s výběrem vhodného zařízení. Kromě základních typů moderních krbů obsahuje i krbové sestavy prodávané jako stavebnice, které si zákazník sám doma "složí".
Keywords: Stavebnictví