Léčivý úklid - Michaela, Mrázková (Pragma, 2024)
Unavuje vás péče o domácnost? Rádi byste snížili počet svých věcí a udržovali doma pořádek, ale nedaří se vám to? Vyzkoušeli jste známé metody a univerzální návody, ale nic nefungovalo? Věřte, že extrémy nejsou zdravé, ani v případě chaosu a velkého množství věcí, ani u pořádku "na sílu". Kniha vám pomůže najít zdravou rovnováhu při budování domova, jehož údržba nevyčerpává a může být i zdrojem sebepoznání a cestou k harmonii. Poskytne vám praktické návody, jak se rozloučit s nepotřebným a také možnosti, jak se propojit se svým domovem, začít ho přijímat a cítit se v něm dobře. Autorka, jedna z prvních konzultantek metody KonMari v České republice, vytvořila na základě praxe s klienty v českých domácnostech holistický koncept Léčivý úklid®. Propojuje praktickou rovinu s psychologickými a duchovními aspekty, vysvětluje, že úklid a uspořádání domácnosti jsou komplexní a hluboce ovlivňují naši spokojenost, vztahy a celý náš život. I vy můžete mít u vás doma pohodu. Dříve, než byste čekali!
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace