Jak porazit markýze - Janna, MacGregorová (Ikar, 2024)
Beth Howellová potřebuje urychleně najít své věno. Její údajný manžel se totiž kromě ní oženil se dvěma dalšími ženami a pouhých pár dní po neplatném sňatku s Beth se vypařil. Pokud mladá žena nezíská své peníze zpět, bratr jí ženicha vybere sám. Aby zjistila, kam se věno podělo, bude se muset vydat po "manželových" stopách. Markýz z Graysonu Julian Raleah si Beth kdysi chtěl vzít, jenže kvůli jeho špatné finanční situaci k sňatku nakonec nedošlo. Teď mu však dávná láska stojí na prahu a žádá ho o kočár a doprovod. Julian ví, že je to špatný nápad, ale Beth ho potřebuje a on ji nedokáže odmítnout.
Keywords: Romantika, romány pro ženy