Slavnosti mléka - Robin, Ramzinski (Backstage Books, 2016)
Skrovná sbírka poněkud vachrlatých původně facebookových příspěvků vznikla z důvodu zachování autorovy jakés takés příčetnosti, jejíž míra se v době autorova zaměstnání coby skladníka začala poznenáhlu jevit jako strmě klesající.
Keywords: Česká současná beletrie