Teorie systémů - úvod do teorie informačních systémů - Klement, Milan (Univerzita Palackého v Olomouci, 2022)
Studijní text je zaměřen na vysvětlení základních pojmů v oblasti Informačních systémů.
Keywords: Počítače a komunikace