Klinická adiktologie - Kalina, Kamil (Grada, 2015)
Adiktologie je multidisciplinární vědní obor, který se zaměřuje na prevenci, léčbu a výzkum užívání návykových látek a jiného závislostního chování. Téma se neomezuje jen na tradiční zneužívání alkoholu a nezákonných drog, ale zahrnuje i tabák a nelátkové závislosti, např. gambling nebo internetové závislostní poruchy.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie; Psychologie odborná