Příběh z Domu Elizy Orzeszkowej - Eva, Lipková (Backstage Books, 2023)
Na pultech knihkupectví se nachází spousta romantických knih, jejichž děj se odehrává v Paříži, Římě, Londýně či New Yorku. Jako by snad láska mohla kvést pouze zde. Přitom cit může vzklíčit a rozvinout se i kdekoliv jinde. Přijměte tedy pozvání do Varšavy, kde v malém bytečku žije s kocourem Fridayem a vzpomínkou na zesnulé rodiče Oliwie. Ve vleklém restitučním řízení získá několik téměř bezcenných pozemků a na první pohled nepříliš vzhledně působící dům na ulici Elizy Orzeszkowej. Díky němu vstoupí do Oliwiina života láska, dobrodružství i naplnění!
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy